Beige_Gradient_Aesthetic_Mindset_Quote_Your_Story_7.jpg

 

 

 

UVODNIK

zeleni kutak uvodnikOdluka o usmjeravanju poslovanja donesena je temeljem istraživanja tržišta gdje je uočeno povećanje svijesti o energetskoj učinkovitosti kao načinu života te nepostojanjem tvrtke specijalizirane za ekološke izolacijske materijale i ovaj tip gradnje. Poslovima projektiranja, građenja, uređenja i održavanja objekta te rekonstrukcijskih radova na pročeljima i okolišu nudimo sve od idejnog rješenja preko nabave proizvoda do izvedbe. Naša je vizija biti vodeća tvrtka Hrvatske u davanju energetske i ekološke vrijednosti stambenim, poslovnim i javnim objektima kroz vrhunske proizvode.

Iako tvrtka Ekološki centar d.o.o. nije prva koja je došla na ideju ovakve gradnje jedini smo na tržištu koji projektiramo i gradimo za klijente kuće sa ispunom od bala slame, ovčje vune, konoplje te smatramo da zbog svojih dosadašnjih referenci i ugovorenih budućih poslova pripadamo u sam vrh hrvatske ekološke gradnje.

U Ekološkom centru d.o.o. možete dobiti:

  • zeleno savjetovanje,
  • zelene ponude za izolacije od prirodnih materijala,
  • zelene projekte za sve vrsta objekata,
  • zelene projekte niskoenergetskih i pasivnih objekata svih namjena.

Naš dosadašnji uspjeh rezultat je jasne poslovne vizije, stalnog stručnog usavršavanja i stručnog tehničkog kadra. Korisnicima nudimo isključivo kvalitetne proizvode, stručnu tehničku podršku za njihovu primjenu, servis, savjetovanje i obučavanje.

Zbog svega navedenog, smatramo da smo Vaš odgovarajući poslovni partner i da u zajedničkom suradnjom možemo značajnije pridonijeti poboljšanju energetske učinkovitosti vaših poslovnih objekata te polučiti odgovarajuće ekonomske efekte glede uštede energenata koji se koriste.

 logoec  designer17